Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'den soğukkanlı veda mesajı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker (55) Beşiktaş'taki ünlü bir otelin 10. katında ölü bulundu. Olayın ardından Filiz Aker'in odaya çıkmadan hemen önce kendisine ait olduğu sosyal medya hesabından atıldığı iddia edilen soğukkanlı mesaj dikkat çekti. Filiz Aker, "Yaşam her anın için sana çok teşekkür ederim." dedi.

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker (55) Beşiktaş'taki ünlü bir otelin 10. katında ölü bulundu.

İddialara göre, ABD'de yaşayan, 1963 doğumlu eski manken Filiz Aker, yaklaşık 1 aydır kaldığı Beşiktaş'taki ünlü otele 18.00'da geldi. Aker'in odaya çıkmasından 5-10 dakika sonra

Vatan Şaşmaz'da otele gelerek Aker'in odasına çıktı. Odada ikilinin arasında çıkan tartışmadan sonra Aker, kaçmaya çalışan Şaşmaz'ı arkadan 3-4 el ateş ederek vurdu. Aker olayın ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Silah sesine odaya koşan otel personeli arkadan kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi ve Vatan Şaşmaz'ı kapının 1 metre uzağında Filiz Aker'i ise yatakta ölü buldu.

Bu arada, otel odasının Filiz Aker'in adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi. Filiz Aker'in olayda kullandığı silahın bulundurma ruhsatlı olduğu saptandı.

Screen_Shot_2017-08-28_at_09.04.26

Olayın ardından özellikle Filiz Aker'e ait olduğu ileri sürülen sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Şaşmaz ve Aker'in birlikte çekilmiş fotoğrafları kamuoyuna yansırken, Aker'e ait olduğu belirtilen bir Instagram hesabından, olaydan birkaç saat önce "Yaşam her anın için sana çok teşekkür ederim" ifadelerini yazması dikkat çekti. Ancak Filiz Aker'e ait bir çok sosyal medya hesabının olması gözlerden kaçmadı.

Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'den soğukkanlı veda mesajı! ile ilgili etiketler ABD Beşiktaş vatan şaşmaz filiz aker intihar etti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.