Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in görüntülerini sızdıran polis açığa alındı!

Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntüleri sızdırdığı belirlenen polis memuru açığa alındı. Polis, eşini görevde olduğuna ikna etmek için görüntüleri onunla paylaştığını ileri sürdü. Polis eşinin, görüntüleri akrabalarıyla oluşturdukları Whatsapp grubunda paylaşınca görüntülerin hızla yayıldığı ortaya çıktı.

Ceset görüntülerinin sızmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü’nün görevlendirdiği Polis Başmüfettişi, olay yerine giden polislerin ifadelerini almaya başladı.

Olayın polise bildirilmesinin ardından otele giderek cesetlerin bulunduğu odaya giren Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru, görüntüler kendisine izletildikten sonra,”Evet bu görüntüyü ben çektim” dedi.

EŞİNE ÇALIŞTIĞINI KANITLAMAK İÇİN GÖNDERMİŞ

Eşinin kendisinin mesaide olduğuna inanmadığı için hızlı bir şekilde görüntüyü çekerek eşine gönderdiğini, eşinin de aile Whatsapp grubuna gönderdiğini öğrendiğini söyledi. Polis memuru görüntüyü sadece eşine gönderdiğini, satılmaya çalışılması ya da yayılmasıyla bir ilgisinin olmadığını öne sürdü. Bu itirafın ardından Polis Başmüfettişi polis memurunu açığa aldı.

BASINA PARAYLA SATMAYA KALKTI

Polis Başmüfettişinin yaptığı araştırmaya göre, polisin eşinin erkek kardeşi de görüntüyü kız arkadaşı D.Ç’ye gönderdi. D.Ç’de görüntüyü bazı basın kuruluşlarına satmaya çalıştı. Başmüfettişin hazırladığı raporu adli soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na göndereceği bildirildi. Adli soruşturma kapsamında, polis memuru, eşi, erkek kardeşi ve D.Ç’nin de şüpheli olarak ifadelerinin alınacağı belirtildi.

Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in görüntülerini sızdıran polis açığa alındı! ile ilgili etiketler cinayet soruşturma polis vatan şaşmaz filiz aker
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.