Vasilije Micic THY Euroleague'de 3. kez haftanın MVP'si

31. haftada konuk olduğu Panathinaikos'u 20'ye yatıran ve THY Euroleague'de son 14 maçının 12'sini kazanarak yoluna devam eden Anadolu Efes, ligde de Aliağa'yı yenerek liderliği garantiledi. Efes'in yıldız guardı Micic, bu sezon Euroleague'de 3. kez haftanın MVP'si oldu.

Anadolu Efes'in Sırp yıldızı Vasilije Micic, bu sezon THY Euroleague'de 3. kez en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Lacivert-Beyazlılar'ın 31. haftada Panathinaikos'u OAKA'da 85-65 yendiği maçta 30 verimlilik puanıyla oynayan Micic, haftanın MVP'si unvanına layık görüldü.

THY Euroleague'de son 14 maçının 12'sini kazanan Ergin Ataman'ın takımı, 31 maçta 20 galibiyete ulaşırken Sırp guard 21 sayı, 7 asistle, 4 ribaundla oynamıştı. 

LİGDE LİDERLİK GARANTİ

Öte yandan, ING Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında Anadolu Efes, evinde Aliağa Petkim Spor'u 87-80 mağlup ederek 25. galibiyetini aldı ve normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi.

Efes’te 21 sayı üreten Krunoslav Simon maçın en skorer ismi olurken, Aliağa Petkim Spor’da ise Ian Hummer 15 sayıyla mücadele etti.

Vasilije Micic THY Euroleague'de 3. kez haftanın MVP'si

Vasilije Micic THY Euroleague'de 3. kez haftanın MVP'si ile ilgili etiketler Anadolu Efes THY Euroleague Vasilije Micic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.