Anadolu Efes'in Sırp yıldızı Vasilije Micic, kariyerine NBA'de devam edecek

Anadolu Efes'in 27 yaşındaki Sırp yıldızı Vasilije Micic, normal sezonun MVP'si olduktan sonra Final Four'a da damgasını vurdu. Efes'in 86-81'lik Barcelona maçındaki performansıyla finalin MVP'si seçilen Micic, Lacivert-Beyazlılar'a görkemli bir şekilde veda etti.

Anadolu Efes, THY Euroleague'de sezonu şampiyonlukla tamamlarken, normal sezonun MVP ödülüne layık görülen Vasilije Micic, Final Four'un da en değerli oyuncusu seçildi. 86-81'lik Barcelona zaferinde 35 dakika sahada kalan Sırp guard, 25 sayı, 5 asist, 3 top çalma ve 28 verimlilik puanıyla maça damgasını vurdu. 27 yaşındaki yıldız, özellikle 3. çeyrekteki müthiş performansıyla zaferin mimarı oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Micic, "Akıllıca bir şeyler söylemek şu an çok zor. O maçtan buraya çok şey öğrendim. Bir önceki finalde enerjimi son ana kadar saklamam gerektiğini öğrendim. Shane bizi ayakta tuttu. Bu takımın, bu çocukların hepsini tebrik ediyorum" dedi. 

2018'den beri Anadolu Efes forması giyen Micic'in sözleşmesi yarın itibariyle sona eriyor. Yıldız ismin sözleşme uzatması beklenmiyor. Kariyerine NBA'de devam etmek isteyen Micic'i önümüzdeki sezon NBA'de izleyeceğiz.

Anadolu Efes'in Sırp yıldızı Vasilije Micic, kariyerine NBA'de devam edecek

 

Anadolu Efes'in Sırp yıldızı Vasilije Micic, kariyerine NBA'de devam edecek ile ilgili etiketler Anadolu Efes Vasilije Micic THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.