Vasıl duası nedir? Vasıl duası oku! Sevipte kavuşamayanlar bu duayı okuyor!

Sevdiğine kavuşamayanlar, aşk acısı çekenler ve ayrıldığı kişiyle yeniden barışmak isteyenler hangi duayı okuyacaklarını merakla araştırıyor. Bu durumda okunacak en güzel dua Vasıl duasıdır. Peki Vasıl duası nasıl okunur. İşte sevenleri kavuşturan o duanın okunuşu…

Sıkıntımız ve çözemediğimiz konular olduğunda Allah’a yönelir, ona dua ederek yardım isteriz. En çok araştırılan dualardan biri de sevdiğine kavuşmak için okunacak duadır. Vasıl duasının nasıl okunduğu birçok kişi tarafından merak edilir. İşte Vasıl duasının okunuşu…

Vasıl duası nedir? Vasıl duası oku! Sevipte kavuşamayanlar bu duayı okuyor!

Bismillahirrahmanirrahim

Ya Vedud,

Vedduha. Velleyli iza seca. Ma vedde'ake rabbüke ve ma kala. Ve lel'ahıretü hayrün leke minel'ula. Ve lesevfe yu'tıyke rabbüke feterda. Elem yecidke yetiymen feava. Ve vecedeke dallen feheda. Ve vecedeke 'ailen feağna. Femmel yetiyme fela takher. Ve emmessaile fela tenher. Ve emma binı'meti rabbike fehaddis.

Ya Cami,

Sebbihısme rabbikel'a'la. Elleziy haleka fesevva.Velleziy kaddere feheda. Velleziy ahrecelmer'a. Fece'alehu ğusaen ahva. Senukriüke fela tensa.İlla maşaallahü innehu ya'lemülcehre ve ma yahfa. Ve nüyessirüke lil yüsra. Fezekkir in nefe'atizzikra. Seyezzekkerü men yahşa. Ve yetecen nebühel'eşka. Elleziy yaslennarel kübra. Sümme la yemütü fiyha ve la yahya. Kad efleha men tezekka.Ve zekeresme rabbihi fesalla. Bel tü'sirunel hayateddünya. Vel'ahıretü hayrün ve ebka. İnne haza lefissuhufel'ula. Suhufi ibrahiyme ve musa.

Ya Mucib,

Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke. Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren. Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab. (amin)

Sevdiğine kavuşma duası abdest alınarak okunmalıdır.Ayrıca bazı alimler bu duanın cuma günü yatsı namazından sonra okunmaya başlayarak 7 gün okunmasını tavsiye ediyorlar.

Vasıl duası nedir? Vasıl duası oku! Sevipte kavuşamayanlar bu duayı okuyor! ile ilgili etiketler dua vasıl duası sevenleri kavuşturan dua
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.