Vartolu, kendini İspanya sahillerine attı!

Başrolünde yer aldığı Çukur dizisi sezon finali yapan Erkan Kolçak Köstendil, nişanlısı Cansu Tosun'la birlikte soluğu İspanya'da aldı.

Show TV'nin reyting rekortmeni 'Çukur' dizisinin fenomen karakteri 'Vartolu' ya hayat veren Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı.

Ünlü çift, kısa bir zaman sonra dünyaevine girecek. Geçtiğimiz günlerde 'Çukur' dizisinin final yapmasının ardından Erkan Kolçak Köstendil, nişanlısı Cansu Tosun ile birlikte soluğu İspanya'da aldı.

Vartolu, kendini İspanya sahillerine attı!

Tosun, önceki gün kumsalda uzanırken nişanlısı Erkan Kolçak Köstendil'e poz verdil. Tatillerinden keyifli anlarını sık sık paylaşan çiftten Cansu Tosun, nişanlısının çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Vartolu, kendini İspanya sahillerine attı! - Resim : 2

Vartolu, kendini İspanya sahillerine attı! - Resim : 3

Vartolu, kendini İspanya sahillerine attı! ile ilgili etiketler Cansu Tosun Erkan Kolçak Köstendil
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.