Vartolu bu kez kına gecesini bastı! /VİDEO

Geçtiğimiz sezona damga vuran Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Erkan Kolçak Köstendil ile oyuncu Cansu Tosun, kına gecesi yaptı.

Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un kına gecesine yakın arkadaşları Gökçe Bahadır, Şebnem Bozoklu, Leyla Lydia Tuğutlu, Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak da katıldı.

Familya dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, haftasonu Olimpos'ta nikah masasına oturacak.

YERLERİNDE DURAMADILAR 

Gece boyunca yerinde duramayan çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, daha önce yaptıkları açıklamada 20 Ağustos'ta nikah masasına oturacaklarını belirtmişlerdi.

Vartolu bu kez kına gecesini bastı! /VİDEO

 

Vartolu bu kez kına gecesini bastı! /VİDEO ile ilgili etiketler Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun dans video kına gecesi izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.