Varlığını bilmediği ikizini sosyal medyada buldu!

Endonezya’da yaşayan Nabila Az-Zahra adlı genç kız sosyal medyada kendisine ikizi kadar benzeyen Nadya Elvira ile tanıştı. İki kız konuştuklarında benzerliklerinin yüzleri ile sınırlı olmadığını fark ettiler. Yüz yüze konuşan kızların yaşamları da birbirine benziyordu. Sadece aileleri farklıydı. Aileleri ile konuştuklarında ise gerçek ortaya çıktı. Nabila 16 yıl önce başka bir aileye evlatlık verilmişti.

İlginç olay Endonezya’nın Güney Sulawesi bölgesinde bulunan Gowa kentinde yaşandı.L

ise öğrencisi Nabila Az-Zahra (16) sosyal medyada kendisine çok benzeyen Nadya Elvira ile arkadaş oldu. Nabila, sosyal medya platformu Instagram üzerinden gelen Nadya’ya ait, "Sence de birbirimize çok benzemiyor muyuz?" mesajını aldı.

Yerel medyaya konuşan Nabila, bunun başta bir şaka olduğunu düşündüğünü ancak görüntülü arama yaptıklarında şok olduğunu belirtti. Birbirlerine geçmişleriyle ilgili sorular soran ikiz kardeşler, geçmişlerinin yüzde 90 oranında paralellik gösterdiğini de fark etti.

Varlığını bilmediği ikizini sosyal medyada buldu!

GERÇEĞİ NABİLA’NIN AİLESİ İTİRAF ETTİ

Nabila, ikiz olma ihtimalini düşündüğünü ve bunu ailesine sorduğunu da anlattı. Nabila’nın ailesi onu 16 yıl önce evlatlık aldıklarını itiraf etti. Asıl ailesinin finansal olarak zor durumda olması nedeniyle, onu evlatlık verdiklerini belirten Nabila, "Annem, 1 kilo 400 gram olarak dünyaya geldiğimi söyledi. Hastaymışım ve ölüyormuşum" ifadelerini kullandı.

Varlığını bilmediği ikizini sosyal medyada buldu! - Resim : 2

"HEM MUTLU, HEM ÜZGÜN HİSSEDİYORUM"

Ülkede yayın yapan Metro TV'ye konuşan Nadya Elvira ise kardeşine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Programa görüntülü olarak bağlanan Nabila da, ikizini bulduğu için mutlu olduğunu ancak böyle bir geçmişe sahip olduğunu öğrendiği için üzgün olduğunu belirtti. Nabila, "Gerçeği öğrenince hem üzgün, hem de mutluydum. Mutluyum çünkü ikizimle tanıştım. Üzgünüm çünkü böyle bir hikaye beklemiyordum. Beni bu güne kadar içtenlikle yetiştiren aileme sahip olduğum için minnettarım" dedi.

Varlığını bilmediği ikizini sosyal medyada buldu! - Resim : 3

İkizlerin mucize karşılaşması sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Çok sayıda yorum alan paylaşım 25 bin kez beğeni aldı.

Varlığını bilmediği ikizini sosyal medyada buldu! ile ilgili etiketler Endonezya Sosyal Medya ikizler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.