VAR'dan dönen golle Libertadores Kupası'ndan elenen Boca Juniors, polisle çatıştı

Boca Juniors ile Atletico Mineiro arasında oynanan maçın ardından soyunma odası ve koridorlar savaş alanına döndü. Brezilya televizyonu tüm yaşananları saniye saniye görüntüledi. Maçta bir golü VAR'dan ofsayt gerekçesiyle dönen ve Libertadores'ten elenen Arjantin ekibinde futbolcular neredeyse cinnet geçirdi.

Arjantin'in köklü kulüplerinden Boca Juniors'ta futbolcular, VAR incelemesinde aleyhlerinde çıkan karara çok kızıp maçın hakemine saldırdı. Buenos Aires ekibinin Libertadores Kupası son 16 turu rövanşında Brezilya'nın Atletico Mineiro takımıyla oynadığı maça yaşanan olaylar damga vurdu.

Brezilya'nın Belo Horizonte kentindeki Mineirao Stadı'nda oynanan maçın normal süresi, ilk maçta olduğu gibi 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Atletico Mineiro, penaltılarda rakibini 3-1 mağlup ederek turu geçen taraf oldu.

Maç sırasında attıkları gol, VAR'da ofsayt gerekçesiyle dönen Boca Juniorslı futbolcular ise maçın ardından öfkelerine hakim olamadı. Hakem odasına girmek isteyen oyuncular, kapıyı kırmak için çabaladıkları sırada güvenlik görevlileriyle çatıştı.

VAR'dan dönen golle Libertadores Kupası'ndan elenen Boca Juniors, polisle çatıştı

SOYUNMA ODASINI BASTILAR

Atletico Mineirolu oyuncuların soyunma odasına da girmeye çalışan Boca Juniorslı oyuncuları polis, göz yaşartıcı gaz kullanarak durdurabildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Atletico Mineiro Kulübü, statta yaşanan maddi zararın emniyet yetkililerine bildirildiğini duyurdu.

Ülke basınında yer alan haberlerde, Brezilya polisinin iki Boca Juniorslı oyuncuyu darp iddiasıyla gözaltına almak istediği, Arjantin Konsolosluğu yetkililerin devreye girmesiyle Boca Juniorslı futbolcuların emniyete götürülmeden stadı terk edebildiği belirtildi.

VAR'dan dönen golle Libertadores Kupası'ndan elenen Boca Juniors, polisle çatıştı - Resim : 2

VAR'dan dönen golle Libertadores Kupası'ndan elenen Boca Juniors, polisle çatıştı ile ilgili etiketler Boca Juniors Atletico Mineiro Libertadores Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.