Varank'tan fabrika açılışını eleştiren kullanıcıya yanıt: Ülkenizden bu kadar nefret etmeyin

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MFA Kocayusuf Maske Fabrikası Açılış Töreni'nden paylaştığı konuşmaya, "F-35 üretme hayaliyle çıkılan, plastik maske üretimiyle son bulan bir yolculuk.." şeklinde yorum yapan bir sosyal medya kullancısına, "Bu arkadaş hayatta neyi başarmış bilemiyorum. Muhalif olacağım diye ülkenizden bu kadar nefret etmeyin..." şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Haziran Cuma günü, Zonguldak'ta açılışını yaptığı MFA Kocayusuf Maske Fabrikası'ndaki konuşmasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir Twitter kullanıcısı, Erdoğan'ın paylaşımını alıntılayarak, "F-35 üretme hayaliyle çıkılan, plastik maske üretimiyle son bulan bir yolculuk.." şeklinde yorum yaptı.

"BU ARKADAŞ HAYATTA NEYİ BAŞARMIŞ BİLEMİYORUM"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Twitter kullanıcısının yorumuna, "Bu arkadaş hayatta neyi başarmış bilemiyorum. Fakat, burun kıvırdığı açılışı yapılan @MFAMaske fabrikası, 250 kişiye istihdam sağlayan, 19 milyon avro ihracat yapan, arge faaliyetlerinin de yapıldığı öncü bir tesis. Muhalif olacağım diye ülkenizden bu kadar nefret etmeyin..." diye yanıt verdi.

Varank'tan fabrika açılışını eleştiren kullanıcıya yanıt: Ülkenizden bu kadar nefret etmeyin

Varank'tan fabrika açılışını eleştiren kullanıcıya yanıt: Ülkenizden bu kadar nefret etmeyin ile ilgili etiketler Mustafa Varank Cumhurbaşkanı Erdoğan Sosyal Medya maske fabrikası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.