Varank'tan DARK (İstanbul) paylaşımı

Şile'deki su kuyruğunun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, muhalefet partilerine Dark dizisi üzerinden göndermede bulundu. "Merakla beklediğiniz dizinin yeni sezonu yayınlanmış. Olay İstanbul'da geçiyor. İyi seyirler" diyen Bakan Varank, paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener'i de etiketledi.

İstanbul Şile'de yaşanan su kesintisi sonrasında vatandaşların su kuyruğuna girmesi sosyal medyada olay oldu.

1994 öncesi döneme dönüldüğünü söyleyen vatandaşlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ'yi eleştirdi.

TÜR: DRAM, IMDB: 0,0

Konuya ilişkin bir açıklama da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi.

Bakan Varank CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'i etiketleyerek "Merakla beklediğiniz dizinin yeni sezonu yayınlanmış. Olay İstanbul'da geçiyor. DARK (İstanbul), Yıl: 2020, Tür: Dram, IMDB: 0,0" Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu iyi seyirler!" ifadelerini kullandı.

 Varank'tan DARK (İstanbul) paylaşımı

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya ve Netflix ile ilgili açıklamasını çarpıtmıştı. 

Paylaşımında "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim" ifadesini kullanan Akşener'e yanıt CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelmişti.

Akşener'in algı yaratma çabasına destek veren Kılıçdaroğlu, "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir" demişti.

 

Varank'tan DARK (İstanbul) paylaşımı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Varank Meral Akşener Dark Şile İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.