VARAN 2- Süleymancılar Cemaati'nde tüm hocalara o talimat verildi iddiası

SuperHaber'in Süleymancılar Cemaati hakkında yaptığı haber büyük ses getirdi. Cemaat içinde, o ses kayıtlarını ortadan kaldırmak için yoğun çaba harcanıyor!

SuperHaber'in Süleymancılar Cemaati hakkındaki özel haberi ve yayınladığı ses kaydı büyük yankı uyandırdı.

Kamuoyu, Süleymancılar Cemaati'nin biat ettiği yeni lider Alihan Kuriş hakkında kullanılan şirke varan ifadeleri ilk kez bu haberden öğrendi.

VARAN 1: SKANDAL SES KAYDI

Yayınlanan ses kaydında, Süleymancılar cemaatine bağlı vaizin, Alihan Kuriş'e, haddini aşan, İslam itikadına aykırı yakıştırmalar yaptığı hatta nubuvvet payesi verecek kadar ileri gittiği gözler önüne seriliyordu.

Vaiz sohbette, "Şu anda başımızdaki Alihan Bey ağabeyimizin üzerinde; bir Hz. Üstadımızın tasarrufu var, bir de diğer tasarruf var. Kıymetli kardeşlerim, iki tane nebi (Kendisine kitap indirilmemiş peygamber) tasarrufu ile bu hizmetler kıyamet sabahına kadar gidecek." ifadelerini kulllanıyordu.

VARAN 2- Süleymancılar Cemaati'nde tüm hocalara o talimat verildi iddiası

VARAN 2: 'CEMAAT LİDERİNİ YÜCELTİN' TALİMATI

Cemaatin kurucusu Üstad Süleyman Hilmi Tunahan'ın kemiklerini sızlatan rezalatte yeni bilgiler var... Süleymancılar Cemaati'ndeki bu büyük skandalın tek bir ses kaydıyla sınırlı olmadığı ortaya çıktı.

SuperHaber skandal ses kaydında vaaz veren kişinin, Yukarı Dudullu, Mehmet Akif Mahallesi'ndeki Hazreti Ebubekir Camii Erkek İptidai Yurdu'nda idareci ve hocası olarak görev yapan Mehmet Keser'e ait olduğu bilgisine ulaştı.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Mehmet Keser, söz konusu sohbeti cemaatin kadın mensuplarına yaptı.

TÜM SÜLEYMANCI VAİZLERE TALİMAT VERİLDİ!

Ayrıca, Süleymancılar Cemaati'nin bundan yaklaşık bir ay önce, cemaate bağlı tüm vaizleri "Evliya Çelebi" adlı kuran kursunda toplantıya çağırdığı ve burada bazı talimatlar verildiği öğrenildi.

150120171710239207548_3.jpg

İddiaya göre, bu toplantıda, Süleymancılar cemaatine bağlı hocalara, cemaatin lideri Alihan Kuriş'in "yüceltilmesi" konusunda talimat verildi.

SuperHaber'in ortaya çıkardığı bu büyük skandal üzerine, Süleymancılar Cemaati'nin ileri gelenleri, sohbet kayıtlarını tamamen ortadan kaldırmak için cemaat içinde yoğun bir çalışma başlattı.

ALİHAN KURİŞ KİMDİR?

Grubun kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu olan Denizolgun’un ölümünden sonra toplanan cemaat, lider olarak 38 yaşında olan Alihan Kuriş’i seçti.

Mesleği mimarlık olan Alihan Kuriş, cemaatin kurs ve okullarının mimarı olarak biliniyor.

İstanbul doğumlu olan Alihan Kuriş, Ahmet Denizolgun’un vefatından sonra şu açıklamayı yapmıştı:

“Madem ki dünya hayatı devam ediyor, o zaman İslam dini devam edecektir. Madem ki İslam dini kıyamete kadar devam edecek, o zaman hizmetlerimiz yani Allah'ın dinine, kitabına hizmet kıyamete kadar devam edecektir.

Bu gemiyi karaya oturtabilmek için bunların akıllarından geçen her adiliğe olur verecekleri de şüphesizdir.

Yolumuz din-i İslam’ı, ümmeti, milleti, devleti savunmaya, korumaya ve bu değerlere hizmet etmeye devam edecektir. Vatan hainlerine, din düşmanlarına, bozuk akımlara, devleti yıkılışa götüren üzeri örtülü planlara set olmaya devam edecektir."

İŞTE SUPERHABER'İN YAYINLADIĞI O SES KAYDI HABERİ...

Süleymancılar, liderleri Alihan Kuriş'i neredeyse peygamber ilan edecek

 

 

VARAN 2- Süleymancılar Cemaati'nde tüm hocalara o talimat verildi iddiası ile ilgili etiketler Süleymancılar ses kaydı alihan kuriş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.