VAR kayıtları açıklandı!

İlk kez bu sezon VAR kullanmaya başlanan Premier Lig'de Manchester City’nin West Ham’ı 5-0 yendiği maça VAR kararları damga vurdu.

Premier Lig, tarihinde ilk kez uygulandığı VAR sisteminin kayıtlarını resmi internet sitesinden açıkladı. Manchester City’nin West Ham United'ı 5-0 mağlup ettiği maçtaki kararlar tepki toplamıştı.

İngiltere Futbol Federasyonu, maç bittikten yaklaşık 1 saat sonra verilen kararların gerekçelerini resmi internet sitesinden yayınladı. Karşılaşmada Sterling’in attığı bir gol, ofsayt nedeniyle iptal edilmiş, bir penaltı kararı tekrar edilmiş ve Manchester City’nin 4. golünde ofsayt incelemesi yapılmıştı.

NEDEN VAR’A GİDİLDİĞİ ANLATILDI

Resmi yapılan açıklamada 53. dakikada City’nin attığı golde David Silva’nın Sterling’i verdiği pasta İngiliz oyuncunun ofsayt pozisyonunda olduğu belirtildi.

Sergio Agüero, maçta 86. dakikada penaltı atışından yararlanamamış ardından penaltı tekrarlanmış ve bu sefer gole çevirmişti. İlk penaltıda West Ham kalecisi Lukasz Fabianski’nin çizginin ilerisinde olduğu ve penaltı atışının bu yüzden tekrarlandığı açıklandı.

VAR kayıtları açıklandı! ile ilgili etiketler İngiltere VAR Manchester City İngiliz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.