"VAR görüşmesini yayınlayın. Bu maç farklı"

Galatasaray-Trabzonspor maçındaki tartışmalı pozisyonları değerlendiren Mehmet Demirkol, VAR görüşmelerinin yayınlanmasını istedi.

Galatasaray-Trabzonspor maçını değerlendiren Mehmet Demirkol, derbideki tartışmalı pozisyonlara ilişkin ağır eleştirilerde bulundu.

Mehmet Demirkol, "Galatasaray'ın bu kadar iyi oyununa rağmen Trabzonspor yakalayabilirdi. Trabzonspor oyuna girdi, toparlandı. Bu açıdan bu genç kadroyu kutlamak lazım. " dedi.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, VAR görüşmelerini yayınlamasını istedi ve "Bu maçın VAR görüşmelerinin yüzde 100 açıklanması lazım. Bu maç diğer maçlara benzemiyor. İkinci penaltıda ne düşündüğünü anlatması lazım Ümit Öztürk'ün. Bizim mutlak olarak o görüşmeleri duymamız lazım. Gizlidir bilmemnedir. Yayınlayan yayınlıyor kardeşim. Hollanda yayınladı işte." diyerek eleştiride bulundu.

Süper Lig'de ciddi hakemlik sorunlar olduğunu ifade eden Demirkol, "Çok güzel bir maç izledik. Ümit Öztürk maçın önüne geçmeseydi çok daha güzel olacaktı. Maalesef ülkede ciddi bir hakemlik sorunu var. Her hafta bir hakem kaybediyoruz. Muhtemelen Ümit Öztürk de kolay kolay bir daha maç alamayacak. Üzüldüm, çünkü Ümit Öztürk buraya gelmek için çok uğraştı." diye konuştu.

Maçta verilen penaltı için ise Demirkol, "Benim asıl penaltıda dikkatimi çeken ofsayt. Bu çizgi işlerinde hata olur. Ben buna ikna olmadım. Bakıyorum ediyorum olabilir de olmayabilir de. Çizgi teknolojisinde bile hata oluyor. Penaltı da verilebilir buna. Temas var çünkü. Verilmeyebilir de. Çünkü kale arkası kamerasından net görülüyor ki ayağını kurtarıyor basıyor yere, kurtardıktan sonra kendini bırakıyor. Gidip bakıp verse anlardım. Bu sözlerim bir sonraki pozisyon için geçerli değil. Neden? O kadar açık ki. Marcao'nun topla hiçbir işi yok. Tabanla geliyor. Hareketi engelliyor. Üstüne basıyor. 4 tane üst üste penaltı denebilecek olay var. Burada Öztürk yukarı ile ne konuştu? Bunu açıklayacağız, kusura bakmayın yok öyle numara. Sayın Yusuf Namoğlu rica ediyorum. Burada ne konuşuldu biz onu bu akşam saatlerine kadar öğrenmiş olalım. Bundan kaçış yok." şekllinde konuştu.

 

"VAR görüşmesini yayınlayın. Bu maç farklı" ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Mehmet Demirkol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.