Vapurdaki rezalette yeni gelişme

Kadıköy-Karaköy vapurunda mastürbasyon yaptığı görüntüler büyük tepki çeken şahıs yakalandı. Ayrıca bir genç kadını da taciz eden sapığın 31 yaşındaki Rıza E. olduğu belirlendi.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre; Kadıköy - Karaköy vapurunda yaşanan iğrenç olayda yeni bir gelişme yaşandı. Hukukçu Zeliha Milli’yi vapurda taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

BENZER ŞEYİ YAPMIŞ

Vapurdaki yaşadığı skandal anları cep telefonu ile görüntüleyen mağdur Zeliha Milli’nin teşhis için emniyete çağrıldığı öğrenilirken Rıza E.'nin daha önce de benzer bir suçtan kaydı olduğu belirtildi.

Vapurdaki rezalette yeni gelişme ile ilgili etiketler cinsel taciz Kadıköy Karaköy Taciz taciz vapur Zeliha Milli mastürbasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.