Belediye fiyatta anlaşamadı, halk ekmek satışlarını durdurdu!

Van’ın İpekyolu ,Edremit ve Tuşba belediyeleri yükleyici firmalarla fiyat konusunda anlaşamayınca halk ekmek satışlarını durdu. İşte detaylar...

Van’ın İpekyolu, Edremit ve Tuşba belediyelerinden yapılan ortak açıklamada, daha önce yapılan sözleşme gereği yüklenici firma tarafından üretilecek bir adet ekmeğin 210 gram olup tüm giderler dahil birim maliyetinin piyasada satılan ekmek fiyatlarından yüzde 20 iskontolu olarak belirlendiği belirtildi.

Belediye fiyatta anlaşamadı, halk ekmek satışlarını durdurdu!

Açıklamada, “Yüklenici firma tarafından girdi fiyatlarında meydana gelen artışlara paralel olarak yapılması gereken fiyat artışından daha fazla bir satış fiyatı belediyelerimizden talep edilmiştir. Halen; İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde verilen halk ekmek hizmeti, yüklenici firmanın sözleşmeye aykırı talepleri nedeniyle ve halkımızın faydası gözetilerek durdurulmuştur. Konu ile alakalı yeni bir gelişme olduğunda kamuoyunu tekrar bilgilendireceğiz” denildi.

Belediye fiyatta anlaşamadı, halk ekmek satışlarını durdurdu! ile ilgili etiketler Van Tuşba İpekyolu halk ekmek erdemir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.