Van'da yıldırım faciası! Çoban yaralandı, 63 koyun telef oldu

Van'ın Gürpınar ilçesinde yıldırım çarpması sonucunda çoban yararlanırken, 63 küçükbaş hayvan telef oldu. Öte yandan taralı çobana, mahalle halkı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra jandarma ve ambulansa haber ettiler. Olayın yaşandığı bölge yoldan uzak olduğu için yaralı çobanı mahalle halkı kendi imkanları ile ambulansa ulaştırdı.

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Erkaldı Mahallesi Sürdüz Dağı mevkisinde meydana gelen olayda, akşam saatlerinde aniden bastıran yağışla birlikte yıldırım düşmesi sonucu Sadık Armutçu isimli çoban yararlanırken, 63 küçükbaş hayvan telef oldu.

Van'da yıldırım faciası! Çoban yaralandı, 63 koyun telef oldu

YARALI ÇOBANI MAHALLE HALKI KENDİ İMKANLARIYLA AMBULANSA ULAŞTIRDI

Bölgede olan başka bir çobanın haber vermesi sonucu olay yerine giden mahalle halkı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra jandarma ve ambulansa haber ettiler. Olayın yaşandığı bölge yoldan uzak olduğu için yaralı çobanı mahalle halkı kendi imkanları ile ambulansa ulaştırdı. Yaralı çoban ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Van'da yıldırım faciası! Çoban yaralandı, 63 koyun telef oldu - Resim : 2

İHA

Van'da yıldırım faciası! Çoban yaralandı, 63 koyun telef oldu ile ilgili etiketler Van Gürpınar Çoban yıldırım düşmesi koyunlar telef oldu koyunlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.