Van'da yarın okullar tatil mi? 13 Şubat 2020 Van kar tatili var mı?

Van'da yarın okullar tatil mi? 12 Şubat 2020 tarihinde tatil olan yerlerden biri ise Van oldu. Van'da okullar tatil edilirken kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile kadınlarda aynı gün idari izinli sayıldı.Peki yarın 13 Şubat'ta Van'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Van'da yarın okullar tatil mi? Son dakika kar tatili haberleri merak edilen konular arasında bulunuyor. Bugün pek çok ilde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edili. Peki 13 Şubat Van'da kar tatili olacak mı?

VAN'DA OKULLAR 2 GÜN TATİL EDİLDİ!

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 13-14 Şubat 2020 Perşembe ve Cuma günleri ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim, halk eğitim, rehberlik araştırma, özel eğitim rehabilitasyon merkezleri 2 gün daha tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır” denildi.

12 ŞUBAT'TA VAN'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Van merkez ve ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle, okullar bugün için tatil edilirken, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile kadınlarda aynı gün idari izinli sayıldı.

Van Valiliği’nden yapılan açıklamada, etkili olan soğuk hava ve aşırı buzlanma nedeniyme Van genelinde okulların çarşamba günü tatil edildiği belirtilerek, "İlimiz genelinde olumsuz hava koşulları ve buzlanma hakim olduğundan, kent genelinde öğretime 12 Şubat 2020 (Çarşamba )günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, hamile ve engelli kamu görevlilerimiz de don ve buzlanmadan kaynaklı olası kazalara maruz kalmamaları için aynı gün idari izinli sayılmıştır" denildi.

Bu arada, Çatak-Bahçesaray karayolu Yapılı Mezrası, Korulu ve Bilgi Mahallesi yoluna çığ düştü. Ekipler, kapanan karayolunu tekrar ulaşıma açmak için başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

YARIN 13 ŞUBAT 2020'DE VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Henüz 13 Şubat ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

VAN
Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık on dokuzuncu şehri. Doğu Anadolu Bölgesinde yer alır. Van ili nüfus bakımından bu bölgenin en büyük ilidir. 2017 sonu itibarıyla nüfusu 1.106.891 kişidir. Kuzeyden Ağrı, batıdan Bitlis, güneybatıdan Siirt, güneyden Hakkâri illeriyle, doğudan da İran'la sınırlıdır. Anadolu'nun en büyük kapalı havzası olan Van Gölü kıyısında toprakları verimli, akarsuları bol, iklim koşulları oldukça elverişli bir yerleşim merkezidir. Dünya'nın hâlâ yaşanılan en eski kentlerinden biridir.

Van'da yarın okullar tatil mi? 13 Şubat 2020 Van kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Van Son dakika kar 13 Şubat Kar tatili yarın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.