Van Valiliği: Deprem sonrası tarama faaliyetleri devam ediyor

Van Valiliği, Tuşba ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrası AFAD, Jandarma, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin depremden etkilenen mahallelerde tarama faaliyetlerini sürdürdüğünü devam ettiğini duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Van'ın Tuşba ilçesine bağlı Bağdaşan Mahallesi olarak açıkladığı deprem, saat 21.35'te meydana geldi. Yerin 18.89 kilometre derinliğinde olan 5.0 büyüklüğündeki depremde ihbar üzerine bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.

''DEPREMDEN ETKİLENEN MAHALLELERDE TARAMA FAALİYETLERİ SÜRÜYOR''

Van Valiliği, merkez üssü Tuşba ve Muradiye ilçelerinin arasındaki Ermişler Mahallesi olan 5.0 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını belirterek; AFAD, Jandarma, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin depremden etkilenen mahallelerde tarama faaliyetlerini sürdürdüğünü bildirdi.

İHA

Van Valiliği: Deprem sonrası tarama faaliyetleri devam ediyor ile ilgili etiketler Van deprem van valiliği Tarama faaliyetleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.