Van Persie'den Tosiç'e şok hareket! PFDK ne ceza verecek?

Derbinin olay adamı Van Persie'nin Tosiç'e yaptığı hareket sosyal medyayı salladı. Herkesin aklında tek soru var, 'Van Persie Pascal Nouma gibi 7 ay ceza alacak mı?'

Olaylı Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinden sonra ortaya düşen bir görüntü şok etkisi yaratacak! Tosiç'in kırmızı kart görmesinin ardından çıldırdığı anlarda Robin van Persie'nin elini şortunun içine soktuğu gözüküyor.

Mücadelenin 41. dakikasında Tosiç sinirlenerek Van Persie'ye kafa atmıştı. Hakem Ali Palabıyık'ın kırmızı kartından sonra adeta çıldıran Tosiç, Hollandalı oyuncuya saldırmıştı. Van Persie Tosiç için "Orada göstermemesi reaksiyon gösterdi ve pozisyon benim için kırmızı karttı" ifadelerini kullanmıştı. Karttan sonra bir zar zor sakinleşip saha dışına çıkartılan Tosiç'in de böylelikle neden bu kadar tepki gösterdiği ortaya çıktı.

PASCAL NOUMA 7 AY CEZA ALMIŞTI

Bu olay tarihteki bir olayı da akıllara getirdi. 20 Nisan 2003 tarihinde oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Fenerbahçe derbisinde Pascal Nouma da elini şortuna sokup gole sevinmişti. Bu maçtan sonra PFDK Fransız oyuncuya 7 ay ceza verirken Nouma'nın da siyah-beyazlı forma altında oynadığı son maç olmuştu. Şimdi herkes aynı sotuyu soruyor: Van Persie PFDK'dan ceza alacak mı?

Van Persie'den Tosiç'e şok hareket! PFDK ne ceza verecek? ile ilgili etiketler Derbi Fenerbahçe Beşiktaş PFDK Pascal Nouma Van Persie tosiç kırmızı kart
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.