Van Persie'den flaş açıklama: Sakat değilim, milli takımda oynarım!

Fenerbahçe'nin 2 hafta oynayamaz dediği ve Gençlerbirliği maçının kadrosuna almadığı Van Persie, milli takımda oynayabileceğini söyleyerek, "Kendimi sakat hissetmiyorum ve mutluyum" dedi.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Robin van Persie, Hollanda Milli Takımı'nda sakat bir şekilde oynayabileceğini belirtti.

Sarı lacivertliler'de yapılan açıklamada Van Persie'nin 15 gün sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak, Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın uzun zaman sonra kadroya çağırdığı Van Persie, kadrodan çıktartılmadı.

NELER OLACAK GÖRECEĞİZ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Hollandalı golcü, kendini sakat hissetmediğini ve oynayabileceğini söyleyerek, "Sakatlığım hakkında konuşmak istemiyorum. Milli takımda olduğum için çok mutluyum. Negatif düşüncelerden kaçınıp olaya pozitif bakıyorum. Bu yüzden sakat hisetmiyorum ve mutluyum. Antrenmanlara çıkacağım. Omzuma neler olacak göreceğiz" diye konuştu

Van Persie'den flaş açıklama: Sakat değilim, milli takımda oynarım! ile ilgili etiketler Milli Takım Robin Van Persie sakat değilim oynarım flaş Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.