Van Persie ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılıyor! İşte yeni adresi...

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan dünya yıldızı, bavullarını topladı.

Ve Robin van Persie'nin Fenerbahçe macerası bitti... Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan dünya yıldızı, taraftarın sabırlarını da taşırmıştı. Robin van Persie, yeni takımını buldu...

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı ve yakın zamanda da sözleşmesini feshedeceği yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanan Feyenoord, Robin van Persie'ye önemli bir misyon yükleyecek.

sjhdfgjshdfsdfsd

Algemeen Dagblad gazetesinin haberine göre Hollanda ekibinin teknik direktörü Giovani van Bronckhorst, Dirk Kuyt'ın emekli olmasının ardından soyunma odasında tecrübeli bir isme ihtiyaç duyuyordu.

Onun gelişiyle birlikte soyunma odasının tek patronu Van Persie olacak. Fenerbahçe'de Advocaat'ın yardımcılığını üstlenen ve Van Persie ile de beraber çalışan Cor Pot da yıldız oyuncu hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Son dönemde pek fazla forma giymemesinin düşünülmesi gereken bir durum olduğunun altına çizen Pot, "Ama fit bir Van persie şüphesiz ki Feyenoord'a artı bir değer katacaktır. Robin gerçek bir profesyonel" ifadelerini kullandı.

Van Persie ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılıyor! İşte yeni adresi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Van Persie feyenord
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.