Van Persie için Feyenoord'dan resmi açıklama geldi!

Robin Van Persie ile ilgili olarak Feyenoord Kulübü resmi bir açıklama yaptı.. Kulübün futbol direktörü Van Geel, Hollandalı yıldızın kendileri için efsane bir isim olduğunu ifade etti.

Milliyet Skorer'in haberine göre, Fenerbahçe’de bu sezon formayı unutan ve kadroya giremeyen Robin Van Persie için flaş bir transfer mesajı geldi.

Transfer dönemlerinde adı sürekli Feyenoord ile anılan golcü futbolcu için resmi bir açıklama yapıldı. Feyenoord futbol direktörü Van Geel, Van Persie’nin çok özel bir isim olduğunu aktararak, “Van Persie sembol bir oyuncu. Kariyerini Feyenoord tamamlama durumu olursa bu güzel olur. Ancak bu durum ile ilgili şu anda arka planda bir çalışmamız var” dedi.

Van Persie için Feyenoord'dan resmi açıklama geldi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Robin Van Persie van geel feyenord
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.