Van Persie hastanede 10 dakikada bir aynı soruyu sordu

Fenerbahçeli Robin van Persie, hastanede tedavi aldtındayken sürekli Akhisar Belediyespor maçının skorunu sordu.

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor maçının sonucu sevindirse de Robin Van Persie sakatlığı herkesi üzdü. Mücadelede omuz darbesiyle göz kapağı yırtılan Hollandalı forvet, hastanede sürekli olarak maçtan bilgi almak istedi.

Yaşadığı büyük acıya rağmen soğukkanlılığını korumayı başaran Van Persie'nin aklı hep maçtaydı. Takımını öne geçiren golü kaydeden tecrübeli yıldız, bir yandan tedavisi sürerken bir yandan da skor takibi yaptı. Neredeyse her 10 dakikada bir mücadelenin skorunu sordu.

BARIŞ AYDİL'İN YANINDA OLMASIYLA RAHATLADI

Ayrıca sağlık personeli ve doktorlar dünyaca ünlü yıldızın başından hiç ayrılmadı. Esas güzel gelişme hastanede kafile ile birlikte Manisa'ya giden yönetim kurulu üyesi Barış Aydil'in de olmasıydı. Ağız, çene ve yüz cerrahı olan Barış Aydil, aynı zamanda yüzde yaşanan sporcu sakatlıkları konusunda da uzmandı. 33 yaşındaki oyuncu, özellikle Aydil'in yanında olmasıyla rahatladı.

Bu sırada yapılan kontrollerde kemikte ve gözde bir sıkıntı olmadığı tespit edildi. Hollandalı futbolcu takım arkadaşlarının da maçı kazandığı bilgisini alınca iki sevinci birden yaşadı.

Van Persie hastanede 10 dakikada bir aynı soruyu sordu ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.