Van Helsing filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Çıkışıyla çok konuşulan oldukça büyük hayran kitlesine sahip olan Van Helsing filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilerek araştırılmaktadır. 2004 yılında gösterime giren Van Helsing filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Filme dair detaylar...

2004 yılında sinema severler ile buluşan ve konusu ile izleyiciyi kendisine bağlayan filmin konusu Simon Barry ve Jonathan Walker'ın kaleminden çıkmıştır. İnsanlığı, dünyadaki her türlü kötülükten kurtarmak için gelen Van Helsing'i konu almaktadır. Yönetmen koltuğunda Stephen Sommers oturduğu aksiyon ve macera türündeki filmin başrollerinde Hugh Jackman, Kate Beckinsale ve Richard Roxburgh yer almaktadır. Peki Van Helsing filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Van Helsing filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

VAN HELSİNG FİLMİ KONUSU

İnsanlığı, dünyadaki her türlü kötülükten kurtarmak için gelmiştir Van Helsing. Her ne kadar herkes onunla aynı fikirde olmasa da. Bir grup insan onun kahraman değil aksine bir katil olduğuna inanmaktadır. Vatikan, bu canavar avcısını ve onun müttefiki Carl’ı Transilvanya’ya göreve gönderir. Onların bu topraklara gelme nedeni, güçlü Kont Drakula’yı durdurmaktır. Ancak burada Anna Valerious adlı Çingene Prenses ile güçlerini birleştirirler. Prensesin amacı ise eski bir laneti sonlandırmaktır. Bu lanet ailesine zarar vermektedir. Ortak hedefleri vampiri yok etmektir ancak nasıl yapacaklarından emin değillerdir. Ortadan kaldırılması gereken sadece Drakula değil, Kurtadam ve Frankenstein da büyük bir sorundur. Yönetmen Stephen Sommers’dan korku, aksiyon ve macera dolu bir film.

VAN HELSİNG FİLMİ OYUNCU KADROSU

Hugh Jackman - Gabriel Van Helsing
Kate Beckinsale - Anna Valerious
Richard Roxburgh - Kont Drakula /III. Vlad
David Wenham - Carl
Will Kemp Velkan Valerious / Kurt Adam
Shuler Hensley - Frankenstein'ın canavarı
Silvia Colloca - Verona, Drakula'nın en yaşlı gelini
Josie Maran - Marishka, Drakula'nın ortanca gelini
Elena Anaya- Aleera, Drakula'nın genç gelini
Kevin J. O'Connor- Igor
Alun Armstrong- Kardinal Jinette
Samuel West -Dr. Victor Frankenstein

Van Helsing filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Van Helsing Filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.