Van Gölü'nde can pazarı: İnsanları kurtarmak için zamanla yarıştılar!

Van Gölü üzerinde tur yapan 24 metre boylarındaki tekne fırtınadan dolayı karaya otururken, adeta can pazarının yaşandığı olayda mahsur kalanlar ise halat yardımıyla kurtarıldı.

Heyecanlı dakikalar Van Gölü'nde yaşandı.

Edremit Limanı açıklarında fırtınadan dolayı batma tehlikesi geçiren teknedeki 2 mürettebat ve 32 yolcu için Van Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ve Su Altı Grup Amirliği ekipleri ile Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri seferber oldu.

Van Gölü'nde can pazarı: İnsanları kurtarmak için zamanla yarıştılar!

TEKNEDEKİLERİ KURTARMAK İÇİN ZAMANLA YARIŞTILAR

Fırtına ve dalga sebebiyle kayalara oturan ve batma tehlikesi bulunan teknedekileri kurtarmak için adeta zamanla yarış başlatıldı.

Korku dolu anlar yaşayan 2 mürettebat ve 32 yolcu, halat ve can simidi yardımıyla kurtarılarak kıyıya çıkarıldı.

Kurtarılan yolcular tedbir amaçlı Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Van Gölü'nde can pazarı: İnsanları kurtarmak için zamanla yarıştılar! ile ilgili etiketler Van tekne gol karaya oturdu kurtarma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.