Van der Wiel'i dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı

Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel'i 4,5 milyon dolar dolandırıldığı iddiasıyla gözaltında tutulan Ümit A., ile Sinan S. tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkeme Ümit A., ile Sinan S. 'yi serbest bıraktı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel'i 4,5 milyon dolar dolandırıldığı iddiasıyla gözaltında tutulan Ümit A., ile Sinan S., savcılık sorgularının ardından, "Dolandırıcılık" ve "Yağmaya teşebbüs" suçlamalarından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Van der Wiel'i dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan Ümit A., ile Sinan S. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma savcısına ifade veren Ümit A., ile Sinan S., "Dolandırıcılık" ve "Yağmaya teşebbüs" suçlamalarından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Ümit A., ile Sinan S. mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Van der Wiel'i dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe van der weil dolandırma serbest bırakıldı ümit akbulut
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.