Van Der Wiel'e Ümit Akbulut şoku!

Fenerbahçeli futbolcu Wan Der Wiel'i 4,5 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan menajer Ümit Akbulut, futbolcu ve futbolcunun menajeri Mehmet Zeki Şahin'e "hakaret, iftira ve adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs" ettikleri iddiasıyla dava açtı.

Geçtiğimiz ay menajer Ümit Akbulut’un kendisini 4,5 milyon dolarlık dolandırdığını iddia eden Gergory Van Der Wiel hakkında Ümit Akbulut tarafından dava açıldı. Van Der Wiel’in iddiaları üzerine gözaltına alınan Akbulut, ardından serbest bırakılmıştı. Wiel ve menajeri Mehmet Zeki Şahin de konuyla ilgili basın açıklaması yapmış ve iddialarını sıralamıştı. Ümit Akbulut, ikilinin düzenledikleri basın toplantısında kendisine yönelik hakarette bulunduğunu iddia ederek savcılığa başvurdu.


Dilekçede, ünlü futbolcunun 2016 yılı Aralık ayında kendisine verilen idari bir cezaya ait belgenin fotoğrafını Watsapp üzerinden Akbulut'a gönderdiği iddia edilerek, Wiel'in belgenin ardından Fenerbahçe Kulübünün başkan ve yöneticileri için İngilizce olarak küfür ettiği öne sürüldü. Bu Watsapp konuşmasının ekran görüntüsü de suç duyurusu dilekçesinde yer aldı. Dilekçenin sonuç kısmında her iki şüpheli hakkında soruşturma yapılarak, cezalandırılmaları istendi. Öte yandan, Ümit Akbulut ve Sinan Siner hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca “dolandırıcılık ve yağmaya teşebbüs” suçlarından başlatılan soruşturma devam ediyor.
Van Der Wiel'e Ümit Akbulut şoku! ile ilgili etiketler hakaret ümit akbulut van der viel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.