Van der Wiel gitmek için Fenerbahçe'den öyle şeyler istedi ki, taraftar böyle isyan etti...

Fenerbahçe'de forma şansı bulmayan ve “Ağrılarım var” diyerek idmana çıkmayan Hollandalı’nın kozu, üç yıllık anlaşması olması...

Fenerbahçe'de Van der Wiel krizi, yeni bir boyut kazandı. 6 Mayıs'ta Volkan Demirel'le yaptığı kavganın ardından 10 günlük rapor alan, süresi dolmasına rağmen ortalarda görünmeyen Hollandalı, hafta sonu Samandıra'ya döndü.

Takımdan ayrı çalışan sorunlu yıldızın, salonda sadece bisiklet tepesinde pedal çevirdiği, takıma katılması yönündeki taleplere ise "Ağrılarım var" yanıtını verdiği bildirildi.

Van der Wiel'in takımdan gönderilmesi konusu da problemli. Yönetimin, "Kendine takım bul" talimatlarına olumsuz yanıt veren Van der Wiel, tek şart koşuyor...

Ünlü futbolcu; "Üç yıl daha sözleşmem var. Üç yıllık alacaklarımı (yıllığı 4 milyondan 12 milyon Euro) peşin olarak ödeyin, bonservisimi de bedelsiz verin." talebini yönetime iletti. Yönetim ise böyle bir talebin kabul edilmeyeceğini yıldız futbolcuya aktardı.

"KIZI BIRAK BARİ"

Van der Weil'in bu isteği sosyal medyada ses getirdi.

Hollandalı yıldızın bu taleplerine Fenerbahçe taraftarları büyük tepki gösterirken, bazı taraftalar, Van der Weil'in abartılı taleplerine kız arkadaşı Rose Bertram ile karşılık verdi.

Taraftarlar, Van der Weil'ın bu taleplerinin karşılanması halinde ünlü bir model olan sevgilisi Rose Bertram'ı Türkiye'de bırakmasını istedi.

İşte sorunlu yıldızın isteğine sosyal medyadan gelen mesajlar...

kAzA_bArak_bari

Ekran_Resmi_2017-05-16_17.57.52

tumblr_static_2vjg2woknpyckk0oswowgkckc

fkjhsdkjafhsadfsadf

kfhdsakhsdfsdfasdf

Van der Wiel gitmek için Fenerbahçe'den öyle şeyler istedi ki, taraftar böyle isyan etti... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sosyal Medya van der weil istek yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.