Van der Wiel dolandırılmasa o parayla açacağı kulüp şok etti

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Der Wiel'in dolandırılması konusunda dikkat çekici bir detay daha günyüzüne çıktı.

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel, birlikte iş yapmak vaadiyle kandırıldığını ve 4,5 milyon dolar parasının alındığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. Avukatı ve kız arkadaşı ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Van der Wiel, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde 2 saat boyunca kalarak şikayetiyle ilgili ifade vermişti. Şikayet üzerine harekete geçen polis dün akşam saatlerinde şüpheliler Ümit Akbulut ile Sinan S.yi gözaltına almışlardı.

Akbulut, bu miktarı Fenerbahçe’nin yıldızından aldığını onaylarken, mevcut bir sözleşme olduğunu ve hukuka aykırı bir durum olmadığını savunmuştu. Akbulut, dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather’in, Van der Wiel için çektiği videoyu da sosyal medya hesabından paylaşarak iddiaları reddetmişti. Bu sürpriz ve flaş gelişme sonrası Mayweather’ın, Van der Wiel’den aldığı parayı nasıl değerlendireceği merak konusu olmuştu. O sorunun yanıtı kısa bir süre önce ortaya çıktı. Mayweatler, bir striptiz kulübüne yatırım yapma kararı aldı. Peki nasıl bir striptiz kulübü?

Dünyaca ünlü boksör, Amerika sınırları içerisinde yapacağı bu yatırım için bir de ilan yayınladı. İlanda dikkat çeken bir detay var! O dikkat çeken detay ise Mayweather’ın, striptiz kulübünde çalıştıracağı kızlar için koyduğu şart. Mayweather’in profesyonelleri, internet üzerinden verilen ilanda striptiz kulübünde çalışaçak kadınlar için 21 yaş şartı koydu. Ünlü boksörün, yatırım yapacağı striptiz kulübün isminin de ‘Girl Collection / Kız koleksiyonu’ olacağı duyuruldu. İnternete verilen ilanda, sigorta şartlarından bahsedilirken iş başvurusunda bulunacak kadınların 21 yaşından büyük olması istendi.

Van der Wiel dolandırılmasa o parayla açacağı kulüp şok etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe van der weil floyd mayweather stripriz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.