Van Aanholt'tan Kerem açıklaması: Hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda husumet bulunmamaktadır

Galatasaraylı futbolcu Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olayla ilgili açıklamalarda bulundu, “Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray’da sabahki antrenmanda milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı gergin olayla ilgili Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

''KEREM BENİM KARDEŞİM VE AYNI HEDEFE YÜRÜDÜĞÜM YOL ARKADAŞIMDIR''

Sarı-kırmızılı futbolcu, antrenmanda yaşanan olayla ilgili yaptığı paylaşımda, “Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazık ki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır.”

KEREM AKTÜRKOĞLU, PATRICK VAN AANHOLT'UN PAYLAŞIMINA DESTEK VERDİ

Kerem Aktürkoğlu da "Herkes inanmak istediği şeye inanacaktır. Önemli olan arkadaşların birbirlerine karşı ne hissettiğidir" diyerek Patrick van Aanholt'un paylaşımına destek verdi. e an Aanholt'tan Kerem açıklaması: “Hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda husumet bulunmamaktadır”

İHA

 

 

Van Aanholt'tan Kerem açıklaması: Hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda husumet bulunmamaktadır ile ilgili etiketler Galatasaray Patrick Van Aanholt Kerem Aktürkoğlu Kavga sonrası açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.