Valilikten konvoy kararı

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, koronavirüs tedbirleri sebebiyle cuma gününden itibaren kentte her türlü düğün ve benzeri araç konvoyunun yasaklandığını duyurdu.

Çankırı Valisi Ayaz, 5 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında 1 Eylül'den itibaren düğünlerde geleneksel olarak yapılan 'bayrak dikimi', 'baş donanma' etkinlikleri, 'kız kınası' ve kız- erkek evlerinde düzenlenen mevlitlere izin verilmeyeceğini, sadece 3 saatle sınırlı düğün yapılmasına müsaade edileceğini duyurmuştu.

HER TÜRLÜ ARAÇ KONVOYU YASAK

Vali Ayaz, bugün yaptığı açıklamada ise "Kıymetli Çankırılılar; 28 Ağustos Cuma gününden itibaren her türlü düğün gibi araç konvoyu yasaklanmıştır. Her vatandaşımız bizim için çok değerli, salgın tedbirlerini artırmak ve riskleri azaltmak zorundayız" dedi.

Valilikten konvoy kararı ile ilgili etiketler Çankırı Koronavirüs Düğün konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.