Validen 'Duygu Delen' uyarısı

Gaziantep'te sevgilisinin evinin balkonundan şüpheli bir şekilde düşen Duygu Delen ile ilgili Vali Davut Gül'den bir uyarı geldi. Vali Gül, bazı kişilerin Duygu'nun ismini kullanarak yardım talebinde bulunduğunu, bu kişilerin dolandırıcı olduğunu söyledi.

Gaziantep'te, 17 yaşındaki Duygu Delen'in eski erkek arkadaşının evindeki şüpheli ölümüyle ilgili detaylı soruşturma sürerken Vali Davut Gül'den bir uyarı geldi.

'KARAKTER YOKSUNU KİŞİLER'

Bazı 'karakter yoksunu' kişilerin Duygu'nun ailesini yardıma muhtaçmış gibi göstererek dolandırıcılık yaptığını açıklayan Vali Gül, ailenin hiçbir ihtiyacının bulunmadığını kaydetti.

'DUYGU'NUN AİLESİNİN HİÇ KİMSEYE İHTİYACI YOK'

Sosyal medya hesabından vatandaşlara seslenen Bakan Gül, "Duygu kardeşimizin ölümünden sonra bazı karakter yoksunlarının 'aileye yardımcı olmak' gibi gerekçelerle dolandırıcılık yaptıkları duyumu alınmıştır. Duygu'nun ailesinin hiç kimseye ihtiyacı yoktur. Aile şehrimizin hayırsever ailelerindendir. Lütfen bu kişileri polise bildiriniz" dedi. 

 

Validen 'Duygu Delen' uyarısı ile ilgili etiketler Gaziantep Vali Dolandırıcı duygu delen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.