Vali Yerlikaya'dan son dakika uyarısı: Sürücülere izin veremiyoruz!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooterların kullanılmayacağını duyurmuştu. Vali Yerlikaya'dan yeni bir açıklama geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Bolu yönüne doğru trafik akışı henüz başlamadığından, yola çıkmak için bekleyen sürücülerimize izin veremiyoruz" dedi.

Vali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bu sabah 08.20 itibarıyla, Bolu yönüne doğru trafik akışı henüz başlamadığından, yola çıkmak için bekleyen sürücülerimize izin veremiyoruz" ifadelerini kullandı.

 Vali Yerlikaya daha önce Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise " İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle; trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için, bir sonraki duyuruya kadar, motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooterlar kullanılmayacaktır." dedi.

D-100 KARAYOLU AÇILDI

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden saat 0818'de yapılan açıklamada "İstanbul-Ankara D-100 Devlet Yolu her iki yönde tüm araçlar için trafiğe açılırken TEM Otoyolu'nun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor. " ifadelerine yer verildi.

 

İDARİ İZİN

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; malûl ve engelliler ile hamile olanların, pazartesi salı günleri idari izinli sayılacağını duyurdu. Yerlikaya, Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada, " Kıymetli Hemşerilerim, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca; İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; Malûl ve Engelliler ile Hamile olanlar 24-25 Ocak tarihlerinde İdari İzinli sayılacaktır" ifadelerine yer verdi. Öte yandan Vali Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olumsuz hava koşulları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde 24-25 Ocak tarihlerinde 2 gün süreyle eğitime ara verildiğini açıkladı.

ÜNİVERSİTELER TATİL EDİLDİ

Vali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili üniversite öğrencilerimiz, şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle, üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası, İstanbul'daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle pazartesi salı ara verilmiştir." duyurusunu yaptı.

 

Vali Yerlikaya'dan son dakika uyarısı: Sürücülere izin veremiyoruz! ile ilgili etiketler Vali İstanbul Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.