Vali Yerlikaya: Fırtına, don ve buzlanmalara karşı dikkatli olalım!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak vatandaşları uyardı. Kentte kar yağışının üç gün daha etkili olacağını belirten Vali Yerlikaya, "Fırtına, don ve buzlanmalara karşı dikkatli olalım" dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından paylaşım yaparak İstanbulluları kar yağışına karşı uyardı.

FIRTINA, DON VE BUZLANMAYA DİKKAT!

Paylaşımında İstanbul'dan kar manzaralarına yer veren Yerlikaya, "Meteorolojik verilere göre İstanbul’da kar yağışı 3 gün boyunca etkisini sürdürecek. Fırtına, don ve buzlanmalara karşı dikkatli olalım." dedi.

Vali Yerlikaya, "Hava durumunu anlık takip eden Meteoroloji Bölge Müdürümüz Ayşe Gemici ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya: Fırtına, don ve buzlanmalara karşı dikkatli olalım! ile ilgili etiketler Uyarı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kar yağışı buzlanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.