Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, erkek kardeşi ve annesini tabancayla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Polat'ın yarın görülecek miras kalan tarla davasını konuşmak için ailesiyle bir araya geldiği ve çıkan tartışmanın ardından cinayeti işlendiği öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Tolga Polat, Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan annesinin evinde bilinmeyen bir nedenle cinnet getirerek kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat'a tabancayla ateş etti.

Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü

İkbal ve Altuğ Polat, olay yerinde yaşamını yitirirken, olay anında evde olan babasının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü - Resim : 2

GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, annesinin merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan evinde bilinmeyen bir nedenle cinnet getirerek kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat'ı öldüren Vali Yardımcısı Tolga Polat'ı gözaltına aldı.

Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü - Resim : 3

Vali Yardımcısı Tolga Polat ile annesi İkbal Polat

 

Şüpheli Tolga Polat, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü - Resim : 4
Polat ailesinin olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

 

MİRAS KALAN TARLA TARTIŞMASI

Ailenin yarın görülecek miras kalan tarla davası öncesi konuşmak için bir araya geldiği, çıkan tartışmanın ardından cinayetin işlendiği iddia edildi.

Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü - Resim : 5

CENAZELER ADLİ TIBBA KALDIRILDI

Tolga Polat tarafından öldürülen kardeşi Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat’ı cesetleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü - Resim : 6

Altuğ ve İkbal Polat’ın cesetleri apartmandan çıkarıldığı sırada olay yerinde bulunan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü - Resim : 7
Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat

 

TOLGA POLAT KİMDİR?

1975 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana İlinde tamamladıktan sonra 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazanarak 1996 yılında aynı bölümden mezun oldu.

1997 yılında Ankara Polatlı’daki Topçu ve Füze Okulunda askerlik görevini yaptı.1998 yılında Maliye Bakanlığının açmış olduğu sınavı kazanarak Adana Defterdarlığında Milli Emlak Müdürlüğünde Milli Emlak Memuru olarak memuriyet hayatına başladı. 2000 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirlerliği mesleğine başladı.

Adana-Yumurtalık ve Hatay – Altınözü İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerini yürüttü.2003 yılındaki Kaymakamlık Kursunu başarılı olarak tamamladı. Kurs sonrası, sırasıyla Adana-Aladağ, Kars-Susuz, Niğde-Çamardı, Hatay-Yayladağı Kaymakamlıkları, Bingöl ve Erzincan Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Polat, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Vali Yardımcısı, kardeşini ve annesini öldürdü ile ilgili etiketler Hatay cinayet vali yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.