Vali vatandaşa seslendi: Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın

Son günlerde artan koronavirüs vakaları sebebiyle vatandaşlara uyarı üzerine uyarı yapılıyor. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kentte salgının başından bu yana en yüksek seviyede olduklarını belirtti. Vali Kaldırım, “Misafirliklere ara verip zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım" dedi.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, kentte salgının başından bu yana vaka ve yatan hasta sayısı konusunda en yüksek seviyelerin görüldüğünü açıkladı.

"MİSAFİRLİKLERE ARA VERELİM"

Twitter hesabından açıklama yapan Vali Kaldırım, Sakaryalı vatandaşlara maske, mesafe uyarısı yaparken zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiği ve misafirliklere ara verilmesi gerektiği konusunda uyardı.

Vali vatandaşa seslendi: Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın

Kaldırım yaptığı açıklamada, “Kıymetli Sakaryalılar. Maalesef vak'a ve yatan hasta sayısında salgının başladığı günden itibaren en yüksek seviyedeyiz. Maskesiz sokağa çıkmayalım. Temizlik, mesafeye dikkat edelim. Kalabalıktan uzak duralım. Misafirliklere ara verelim ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım" ifadelerine yer verdi. Yapılan bu paylaşım kısa sürede çok sayıda paylaşım aldı.

Vali vatandaşa seslendi: Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın ile ilgili etiketler Koronavirüs Sakarya vaka artışı Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.