Vali uyardı! Kentte vaka sayısı artıyor...

Ordu Valisi Seddar Yavuz, kentte 7 koronavirüs vakasının tespit edildiğini belirterek, salgın tehlikesinin devam ettiğine dikkat çekti. Vatandaşlara uyarılarda bulunan Vali Yavuz, "Lütfen salgın bitmiş gibi davranmayın" dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, vatandaşlara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitmiş gibi davranmamaları ve kontrollü sosyal hayatın gereklerini yerine getirmeleri yönünde uyarıda bulundu.

"7 YENİ VAKA TESPİT EDİLDİ"

Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli Ordulu kardeşlerim, bugün maalesef 7 pozitif vaka tespit edilmiş olup salgın tehdit ve tehlikesi devam ediyor. Pozitif vakalarla temaslı takip ettiğimiz muhtemel pozitif vaka adaylarımız vardır. Lütfen salgın bitmiş gibi davranmayın." ifadelerini kullandı.

Vali uyardı! Kentte vaka sayısı artıyor...

"KALABALIK ORTAMLARDAN UZAK DURALIM"

Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin salgının bittiği anlamına gelmediğini vurgulayan Yavuz, "Kontrollü sosyal hayatın bir gereği olarak maske kullanmaya, sosyal mesafeye dikkat etmeye, hijyen kurallarına uymaya ve kalabalık ortamlardan uzak durmaya özen gösterelim." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Vali uyardı! Kentte vaka sayısı artıyor... ile ilgili etiketler Ordu Koronavirüs Vali Uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.