Vali ile minik öğrencinin korona diyaloğu güldürdü

Sivas'ta bugün ilk kez okula başlaya bir öğrenci, yanına gelen valiye verdiği cevapla herkesi güldürdü.

Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ebu Bekir Sıddık Savaşçı ilk kez ders başı yapan okul öncesi eğitim gören öğrencileri ve 1. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet edilerek öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

VERDİĞİ CEVAPLA HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Vali Ayhan ilk kez okula başlayan başka bir minik öğrenci ile sırasını paylaşarak sohbet etti. Ayhan sohbet sonrası minik öğrenciye bir isteği olup olmadığını sordu. O ise bu soruya “Korona var” şeklinde cevap verdi. Ayhan ise “Peki ne yapmamız gerekiyor” diye sordu. Çocuk aşı bulunması gerektiğini söyleyince Ayhan, alınacak tedbirler ve bulunacak aşı ile Covid-19’un yenilgiye uğratılacağını belirtirken çocuğun “Ben pek emin değilim” şeklinde verdiği cevap herkesi güldürdü.

Vali ile minik öğrencinin korona diyaloğu güldürdü

İNTERNETSİZ ÖĞRENCİ KALMAYACAK

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geliştirdikleri proje ile uzaktan eğitim imkanı bulunmayan öğrencilere ücretsiz tablet ve internet imkanı sağlayacaklarını yineledi. Vali Ayhan ise Sivas’ta oluşturacakları 107 EBA Erişim merkezi ile uzaktan eğitime erişemeyen öğrenci kalmayacağını söyledi.

Vali ile minik öğrencinin korona diyaloğu güldürdü ile ilgili etiketler Sivas Vali Okul Öğrenci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.