Vali ile doktor eşinden kötü haber

Bartın Valisi Sinan Güner'in doktor olan eşi Beyhan Güner, yoğun bakımda bir hastaya müdahalesi sırasında bulaş olduğu düşünülerek test yaptırdı. Dr. Güner'in testinin pozitif çıkması üzerine Vali Güner'e de test yapıldı. Testi negatif çıkan Vali ve doktor eşi kendilerini evlerinde karantina aldı. Sağlık durumlarının ise iyi olduğu açıklandı.

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre, Bartın Valisi Sinan Güner’in Devlet Hastanesinde görevli eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner, yoğun bakımda koronavirüslü bir hastaya müdahale ettiği sırada virüs kaptı.

Bulaş ihtimalini gözeterek test yaptıran Dr. Beyhan Güner’in korktuğu gerçek oldu. 

Yapılan testin sonucunun pozitif çıkması üzerine Vali Güner’e de test uygulandı. Ancak Vali Sinan Güner’in testinin negatif olduğu görüldü. Vali ve eşi bu gelişmenin ardından evlerinde karantina altına alındı.

Vali ile doktor eşinden kötü haber

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Bartın Valiliğinden son dakika gelişmesine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Vali Sinan Güner'in eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner'in yoğun bakımda bir hastaya müdahalesi sırasında olabileceği tahmin edilen bir bulaş sonucu Covid-19 testi pozitif çıkmış, temaslısı olan Vali Sinan Güner'in testi pozitif olmamakla birlikte teyit amaçlı çekilen BT'de covid ile uyumlu bir görüntü oluşması nedeniyle tedbiren Covid-19 ilaç tedavisine başlanmış, beş günlük tedavinin bitiş tarihi olan Çarşamba günü yapılacak olan PCR testinde çıkacak sonuca göre uygun işlemlere devam edilecektir” denildi.

Vali ile doktor eşinden kötü haber ile ilgili etiketler Bartın Vali Karantina sinan güner uzman dr. beyhan güner kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.