Vali ile bir kaymakam koronavirüse yakalandı

Kastamonu Valisi Avni Çakır ile Vali Yardımcısı aynı zamanda Taşköprü Kaymakam Vekili Fahrettin Göncü’nün koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Vali Çakır’ın tedavisine evde devam edilirken, Taşköprü Kaymakam Vekili Fahrettin Göncü’nün tedavisinin ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürdüğü öğrenildi.

Kastamonu Valisi Avni Çakır'a görülen belirtiler üzerine koronavirüs şüphesiyle Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

TEDAVİSİ EVDE SÜRÜYOR

İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin Vali Çakır'a Covid-19 testi sonucunu bilgi verdikten sonra evinde tedavisine başladıkları öğrenildi. Vali Çakır’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan Vali Yardımcısı aynı zamanda Taşköprü Kaymakam Vekili Fahrettin Göncü’nün de koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Vali Yardımcısı Göncü’nün, tedavisi ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.

Vali ile bir kaymakam koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Kastamonu Koronavirüs vali avni çakır fahrettin göncü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.