Valerien Ismael maç sonu açıklamalarda bulundu: Dele Alli hakkında ilk defa konuştu

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Siyah-beyazlı ekip maçı 4-1 kazanmayı başardı. Maçtan sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Dele Alli hakkında konuştu. Ismael, "İsim konusunda konuşmuyorum, perde arkasında çalışıyoruz. Ceyhun Bey çalışıyor, takımımıza fayda sağlamak istiyoruz. Transfer döneminin bitmesine doğru hamleler yapabiliriz." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 4-1 kazandıkları VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

''HAK EDİLMİŞ BİR GALİBİYET ALDIK''

"11 kişi bitirdik oyunu." diyen genç teknik adam, "Öncelikle bu kadar basit! Alanya maçının benzeri bir senaryo gerçekleşti. 3 gol attık ve sonra oyunu tuttuk. İkinci yarı bazı anlarda düştük. Bu planımızda yoktu. Bir noktada Adana Demir'e karşı 3-0'dan 3-3'e dönen bir maç vardı. O maçı anladım. Oyunu iyi tuttuk ve hak edilmiş bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

''DEĞİŞİKLİK KONUSUNDA KARAR BENİM''

Müsabakanın bir bölümünde taraftarın oyuncu değişiklikleriyle ilgili tezahürat yapması sorusuna cevap veren Fransız teknik adam, “Türkçe anlamıyorum. O yüzden de anlayamadım tezahüratı. Değişiklikler konusunda karar benim. Bunu yaparken yüzde yüz emin olmak isterim. O dengeyi bozmadan hareket etmek isterim” diye konuştu.

''CENK TOSUN TAKIMIN İHTİYACI OLDUĞUNDA HAZIR OLACAKTIR''

Cenk Tosun’un sonradan oyuna girmesine değinen Valerien Ismael, “En önemli konu oynadığımız oyun. Cenk bizim için çok önemli bir futbolcu ve sezon uzun. Takımın ona ihtiyacı olduğu anlarda hazır olacaktır. O da oynayıp gollerini atıp takıma katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

DELE ALLI SORUSUNA YANIT VERDİ

Adı Beşiktaş ile anılan İngiliz oyuncu Dele Alli'nin transferi hakkında konuşan Fransız çalıştırıcı, "İsim konusunda yorum yapmam. Bazı konular net olunca bildiririz. Perde arkasında çalışmalarımız devam ediyor. Takımımıza daha da kalite katmak istiyoruz. Transfer sezonunun sonuna kadar yapmak istediklerimiz var. İnşallah bunu devam ettiririz." şeklinde konuştu.




Valerien Ismael maç sonu açıklamalarda bulundu: Dele Alli hakkında ilk defa konuştu ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig fatih karagümrük 3.Hafta Maçı Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.