Valerien Ismael konuştu: Kırmızı kart, penaltı, kendi kalemize gol, intihar ettik diyebilirim

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş deplasmanda Corendon Alanyaspor'a konuk oldu. Mücadelede 3-0 öne geçen siyah-beyazlılar skoru koruyamadı ve maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında teknik direktör Valerien Ismael açıklamalarda bulundu ve "Disiplini elden bırakmak kabul edilemez. Kırmızı kart, penaltı, kendi kalemize gol... İntihar ettik diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Corendon Alanyaspor'a konuk olan ve sahadan 3-3 beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ta, teknik direktör Valerien Ismael maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE FRANSIZ HOCANIN AÇIKLAMALARI:

Maça çok iyi başladık. Kontrol tamamen bizdeydi. Disiplini elden bırakmak kabul edilemez. Kırmızı kart, penaltı, kendi kalemize gol. İntihar ettik diyebilirim.

Valerien Ismael konuştu: Kırmızı kart, penaltı, kendi kalemize gol, intihar ettik diyebilirim

''11 KİŞİDEN 10'A DÜŞTÜĞÜNÜZDE, OYUN TAMAMEN DEĞİŞİYOR''

Maç 3-1 iken 11 kişiden 10'a düştüğünüzde, oyun tamamen değişiyor. Orta sahayı sağlam tutmaya çalıştık. Kendi kalemize attığımız gole kadar da çok iyi çalıştı aslında. Haftaya oynayacağımız maça da böyle başlayıp, böyle devam ettirmemeye çalışacağız.

''İKİ HAFTA ÜST ÜSTE KIRMIZI KART GÖRMEK KABUL EDİLEMEZ''

Ghezzal'ın bir sakatlığı var, o yüzden oyundan çıktı. Kulübün bu konuda bir şeyler yapması gerekiyor. İki hafta üst üste kırmızı kart görmek kabul edilemez. 2. golü yemeseydik, oyunu lehimize tutabilirdik.

Valerien Ismael konuştu: Kırmızı kart, penaltı, kendi kalemize gol, intihar ettik diyebilirim ile ilgili etiketler Alanyaspor Beşiktaş Süper Lig 2.Hafta Maçı Valerien İsmael Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.