Valentin Rosier ve Michy Batshuayi'nin Sporting Lizbon maçında oynaması zor...

Beşiktaş'ın Devler Ligi'nde Sporting Lizbon'la oynayacağı maç öncesi Pjanic'le birlike Valentin Rosier ile Michy Batshuayi de forma giyemeyecek. Hatay deplasmanında sakatlanan iki ismin MR sonuçları belli oldu... Kartal'ı Şampiyonlar Ligi'nde dördüncü sınavında zor anlar bekliyor...

Beşiktaş Kulübü, Batshuayi ve Rosier’in sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada,

"Futbol A Takımımızın Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynadığı müsabaka sırasında sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Michy Batshuayi ile aynı maçın sonrasında sağ alt baldır adalesinde ağrı hisseden Valentin Rosier’e Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemeleri yapılmıştır.

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde; Michy Batshuayi’nin uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve kanama, Valentin Rosier’in ise sağ alt baldır adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Futbolcularımzıın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.

SPORTİNG LİZBON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Sporting ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla ara vermeden başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmanda, dünkü maçta oynayan oyuncular, koşu çalışmasıyla günü tamamladı. Siyah-beyazlılar, Sporting maçı hazırlıklarına, yarın saat 16.00’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek ve saat 20.30’da özel bir uçakla Portekiz’e gidecek. 

Uzun süredir sakat olan Georges Kevin-NKoudou takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Roiser ile Batshuayi'nin Lizbon'da forma giyme ihtimali düşük... Miralem Pjanic'in ise zaten oynayamayacağı açıklanmıştı. İyi haber ise Josef de Souza'nın geri dönecek olması.

Valentin Rosier ve Michy Batshuayi'nin Sporting Lizbon maçında oynaması zor...

Valentin Rosier ve Michy Batshuayi'nin Sporting Lizbon maçında oynaması zor... ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Sporting Lizbon michy batshuayi Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.