Valentin Rosier transferinde son durum... Beşiktaş işi "finalize" edemedi

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda 33 maçta 7 asist, 1 gollük skor katkısının yanı sıra gösterdiği performansla da alkış alan Valentin Rosier transferine sona gelindi... Siyah-Beyazlılar geçen sezon 300 bin euroya kiraladığı 24 yaşındaki yıldızın tapusunu 4.4 milyon euroya almak üzere...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Valentin Rosier'nin gündemlerinde olmadığını ifade etti.  Fransız sağ bek için kulübü Sporting'le anlaşan Beşiktaş, taraftarlarına müjdeyi vermeyi planlamıştı ama ezeli rakibin son dakika teklifi sürecin uzamasına sebep olmuştu. Habertürk TV'ye konuşan Elmas, "Biz, 'Ben Beşiktaşlıyım' diyen bir oyuncuyla ilgilenmeyiz. Rosier gündemimizde yok" dedi.

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de ricası üzerine Galatasaray'ın Valentin Rosier için yaptığı girişimlerden vazgeçtiği öğrenildi. Rosier'in önümüzdeki günlerde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU VALENTİN ROSİER

Şu an Portekiz ekibinin sözleşmeli futbolcusu olduğu için Lizbon'da bulunan ve Sporting'le idmanlara çıkan 24 yaşındaki yıldızın tapusu kısa süre içinde alınacak.

Fanatik gazetesinden Gökmen Özcan'ın dünkü Twitter paylaşımını alıntılayarak İngilizce olarak "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" paylaşımı yapan ve böylece Galatasaray iddialarını taca çıkartan futbolcu, ardından Instagram hesabında da özel bir Beşiktaş görseli paylaşmıştı.

Valentin Rosier transferinde son durum... Beşiktaş işi "finalize" edemedi

4.4 MİLYON EURO BONSERVİS

Gökmen Özcan'a göre transferdeki son durum şöyle: "Beşiktaş, Rosier’le yola devam etmek için oyuncuyla 1 aydan uzun süre önce anlaşmaya vardı. Futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Sporting’i olabildiğince düşük bir bonservis miktarına ikna etmek için yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar, önceki gün Portekiz ekibiyle de orta noktayı buldu. 4.4 milyon Euro bonservis artı sonraki satıştan yüzde 20 pay teklifi karşılığında el sıkıştığı İber Ya rımadası temsilcisiyle imzaları atmaya hazırlanan Kartal, Galatasaray’dan gelen 5 milyon Euro’luk teklif sonrasında işi finalize edemedi."

"Sporting, bu gelişme sonrasında Kartal’dan teklifini güncellemesini talep etti. Yaşananların ardından menacjeri aracılığıyla 1 ay içinde üçüncü kez Galatasaray’ın teklifini geri çeviren Rosier, kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istediğini yineledi. Bu süreçte Fenerbahçe’d en gelen yüksek maaşlı teklifi de 2 kez reddeden Fransız sağ bekin bu kararlı tutumu sonrasında Beşiktaş’ın artık uzatmalar oynansa da bu transfere nokta koymasını bekliyorum. Şu anda Lizbon’da bulunan ve Sporting takımından ayrı çalışan Rosier’in, yakın süreçte Beşiktaş için İstanbul’a inmesi sürpriz olmaz."

Valentin Rosier transferinde son durum... Beşiktaş işi "finalize" edemedi - Resim : 2

Valentin Rosier transferinde son durum... Beşiktaş işi "finalize" edemedi - Resim : 3

Valentin Rosier transferinde son durum... Beşiktaş işi "finalize" edemedi ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray sporting Valentin Rosier burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.