Beşiktaş'ta Valentin Rosier operasyonu; Sporting'e resmi teklif iletildi

Beşiktaş, Valentin Rosier'i takımda tutmanın formülünü buldu. Portekiz şampiyonu Sporting'e bir yıl daha kiralama teklifi yapan Siyah-Beyazlı yönetim, 200 bin euroyu 1 milyon euroya yükseltti. 24 yaşındaki sağ bek için yapılan teklifte sezon sonunda 3 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor.

Beşiktaş'ın çifte kupalı sezonunda en dikkat çekici futbolculardan biri olan Valentin Rosier, Siyah-Beyazlı takımda kalmak istiyor. Yönetici Erdal Torunoğullar, Rosier ve Fransız yıldızın menajeri telekonfernas yoluyla bir görüşme gerçekleştirdi. Taraflar, Roiser'in istediği yıllık ücret üzerinde anlaşma sağladı, tek sorun Sporting...

Sezon başında Sporting'den 1 yıllığına kiralanan 24 yaşındaki sağ bekin satın alma opsiyonu bulunmuyordu. Portekiz'de şampiyon olan Sporting kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rosier, Lizbon ekibinin gelecek planlarında yer almıyor. Üçlü savunma oynadığı için Rosier'i satıp gelir elde etmek isteyen Yeşil-Beyazlılar, piyasa değeri 8 milyon eurolara ulaşan futbolcuyu 2019 yazında 5 milyon euroya transfer etmişti.

Siyah-Beyazlı yönetim bu sezon 200 bin euroya kiraladığı futbolcu için "satın alma opsiyonlu kiralık sözleşme" teklifini Sporting'e iletti. Buna göre, bu sezon 1 milyon euro kiralama bedeli ödenecek futbolcu, 2022 yazında 3 milyon euroya tapusuyla Kartal olacak. Toplam 4 milyon Euro'yu bulan teklif üzerinden pazarlıklar devam ediyor.

Beşiktaş yönetiminin transfer masasında elini güçlendiren faktör ise Rosier'in Beşiktaş'ta kalıp UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de kendisini kanıtlamak istemesi... Kariyerinin ilk gol sevincini Beşiktaş formasıyla yaşayan 24 yaşındaki Fransız sağ bek, geride kalan sezonda 37 maçta 3 gol atıp, 6 asist yaptı.

Beşiktaş'ta Valentin Rosier operasyonu; Sporting'e resmi teklif iletildi ile ilgili etiketler Beşiktaş Valentin Rosier Sporting Lizbon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.