Valentin Rosier: Beşiktaş'a ihanet etmiş gibi hissederim!

Valentin Rosier, Beşiktaş ile kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Beşiktaş'taki geleceğine dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Rosier, SoFoot'a verdiği röportajda Fenerbahçe iddiaları hakkında da konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla noktalayan Beşiktaş'ta tarihi zaferin en önemli isimleri arasında yer alan Valentin Rosier, siyah beyazlı ekiple kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından geleceğine dair konuştu.

"BAŞKA BİR TÜRK TAKIMINA İMZA ATARSAM BEŞİKTAŞ'A İHANET ETMİŞ GİBİ HİSSEDERİM"

Ülkesinin basınından SoFoot'a özel bir röportaj veren Fransız sağ bek, isminin Fenerbahçe ile anılmasına ilişkin, "Başka bir Türk takımına imza atarsam Beşiktaş'a ve Beşiktaş taraftarına ihanet etmiş gibi hissederim. Böyle bir transfer düşünülemez bile..." ifadelerini kullandı.

Sporting Lizbon'a geri dönme ihtimali hakkında da konuşan 24 yaşındaki oyuncu, "Ruben Amorim çok iyi bir teknik direktör ancak onun gelecek planları arasında yer aldığımı sanmıyorum. Şampiyon oldular ve çok iyi bir kadroları var. Ancak Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamaz ve başka bir takımla anlaşamazsam geri dönebilirim." ifadelerini kullandı.

HAYALİM PREMIER LİG, HALA TEKLİFLERİ BEKLİYORUM

Menajerinin Beşiktaş ile görüştüğünü ve teklifleri görmek istediğini söyleyen Valentin Rosier, hayalinin ise Premier Lig olduğunu açıkladı. Fransız oyuncu, "Her zaman ifade ettiğim gibi hayalim Premier Lig'de oynamak. Bence orası dünyadaki en iyi lig. Menajerim bir süredir Beşiktaş ile görüşüyor. Şampiyonluktan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalimden önce karar vermek istemedim. Hala teklifleri bekliyorum." dedi.

Söz konusu röportajın ilgili kısmı şu şekilde:

Önümüzdeki sezon nerede olacaksın?

"Sporting Lizbon teknik direktörü Ruben Amorim çok iyi bir hoca. Ancak açık konuşmak gerekirse onun gelecek planlarında yer aldığımı düşünmüyorum. Sezonu şampiyonlukla noktaladılar ve mevcut kadroları çok iyi. Henüz kulüpten kimseyle görüşmedim ancak Beşiktaş'la yeni sözleşme imzalamaz ve başka bir takıma gitmezsem Sporting'e geri dönme ihtimalim var diyebilirim. Bugün Türkiye'de, büyük bir kulüpten bir başka büyük kulübe transfer olmak normalleşmiş durumda. Birçok oyuncu, büyük bir İstanbul takımından bir diğer büyük İstanbul takımına transfer olabiliyor. Ancak ben farklı bir düşünce tarzıyla yetiştim. Şahsen, başka bir Türk takımına imza atarsam Beşiktaş'a ve Beşiktaş taraftarına ihanet etmiş gibi hissederim. Bugünün şartlarında böyle bir transfer benim için düşünülemez bile. Beşiktaş taraftarını çok seviyorum"

-24 yaşındasın ve birçok transfer yaptın. Herhangi bir kulüpte kalıcı olmak ister miydin?

"Hayalimin Premier Lig'de oynamak olduğunu her zaman söyledim. Orayı dünyanın en iyi ligi olarak görüyorum. Premier Lig'de dünyanın başka hiçbir yerinde bulamayacağınız bir güç, yoğunluk var. Sezon boyunca birçok büyük maç oynanıyor. Şahsi fikrime göre; eğer kendinizi İngiltere'de kanıtlayabilirseniz iyisiniz demektir ve dünyanın diğer her yerinde oynayabilirsiniz. Ve evet, bir kulüpte uzun süre forma giymek isterdim. Bu doğrultuda menajerim, Beşiktaş ile uzun süredir görüşüyor. Ancak şampiyonluktan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalinden önce karar vermek istemedim. Hala farklı teklifler için bekliyorum."

 

 

Valentin Rosier: Beşiktaş'a ihanet etmiş gibi hissederim! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Valentin Rosier
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.