Valencia'ya Türk stoper... Eray Cömert, FC Basel'den La Liga'ya transfer oldu

La Liga'nın köklü ekiplerinden Valencia, FC Basel'in Türk stoperi Eray Cömert'i kadrosuna kattı. İspanyol kulübü 23 yaşındaki futbolcu için kulübüne 800 bin euro bonservis ödedi. Teknik direktör José Bordalás'ın çalıştırdığı Valencia, Eray Cömert'le 2026 yılına kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

İsviçre'nin FC Basel kulübünde yetişen Türk asıllı İsviçreli stoper Eray Cömert, İspanya'nın Valencia kulübüne transfer oldu.

İsviçre Milli Takımı'nda da görev yapan ve milli formayı 7 kez giyen 23 yaşındaki futbolcu için La Liga ekibi 800 bin euro bonservis ödedi.

İsviçre doğumlu futbolcu yeni takımı Valencia ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

 

Valencia'ya Türk stoper... Eray Cömert, FC Basel'den La Liga'ya transfer oldu

"KAYBETMEKTEN NEFRET EDERİM"

İmzanın ardından medyaya tanıtılan Eray Cömert, şunları söyledi:

"Ben her zaman kazanmak isteyen ve kaybetmekten nefret eden çok agresif bir oyuncuyum. Her maçta çok savaşırım ve topa sahip olmayı severim. Ben kesinlikle kazanmak isteyen agresif bir oyuncuyum. Çok agresifim. Bunlar benim niteliklerim.

"Valencia CF kadar büyük ve çok fazla geçmişi olan bir kulüpte oynamak bir rüyanın gerçekleşmesi. Bunun büyük bir adım olduğunu biliyorum. Burada gelişebileceğimi biliyorum. Çok mutluyum ve gerçekten oynamak, taraftarlara sahada neler yapabileceğimi göstermek istiyorum."

"Diğer oyuncuları da motive edecek kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum. Basel'de liderdim ve kişiliğim herkesi her seferinde yüzde 100'ünü vermeye zorlar. Tecrübelerimle de takımı cesaretlendirebileceğimi düşünüyorum."

"Menajerim beni arayıp Valencia CF'nin ilgilendiğini ve benimle anlaşmak istediğini söylediğinde, bunun gerçekten Valencia CF olduğuna inanamadım çünkü onlar büyük bir ligde çok büyük bir takım. Benim için inanılmaz bir andı. Teklifi hemen kabul ettim."

Valencia'ya Türk stoper... Eray Cömert, FC Basel'den La Liga'ya transfer oldu ile ilgili etiketler Valencia Basel İsviçre La Liga Eray Cömert
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.