Valencia - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

THY Euroleague'de oynadığı son 13 maçın 12'sini kazanan Fenerbahçe Beko, Valencia deplasmanında... Sarı-Lacivertliler'de Marko Guduric forma giyemeyecek. Son 2 maçını kaybeden İspanyol ekibi bu maçı tamam ya da devam maçı olarak görüyor.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Valencia Basket ile karşılaşıyor.

La Fonteta Salonu'nda oynanacak maç TSİ 23.00'de başlayacak ve beIN Sports HD 3'ten naklen yayınlanacak.

Ligde yakaladığı 10 maçlık galibiyet serisinin ardından Anadolu Efes'e mağlup olan  Fenerbahçe Beko, daha sonra deplasmanda AX Armani Exchange Milan ve Asvel'i mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko, 17 galibiyet ve 11 mağlubiyetle ligde 7. basamakta bulunuyor. Ev sahibi Valencia Basket ise 14'er galibiyet ve mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor.

Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadeleyi Valencia Basket 90-86 kazanmıştı.

Son 2 maçını kaybeden ve bu maçı tamam ya da devam maçı olarak gören Valencia Basket Başantrenörü Jaume Ponsarnau, karşılaşma öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Fenerbahçe bizim için direkt rakip. Kilit bir maça çıkacağız. Bizi yenerlerse ilk 8'e kalmamız zor." dedi.

Valencia - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Valencia THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.