Valencia Fenerbahçe Beko hangi kanalda? Saat kaçta? Guduriç neden oynamıyor?

Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Beko, İspanya deplasmanında Valencia ile karşılaşıyor. Guduriç'in yokluğunda zorlu İspanya deplasmanına çıkacak olan Sarı Lacivertliler, son iki karşılaşmadan galip ayrılmıştı. Valencia ise ligde 14 galibiyet 14 yenilgiyle 11. sırada yer alıyor.

Valencia Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? Saat 23:00'de İspanya'nın La Fonteta Spor Salonu'nda oynanacak maç öncesi Fenerbahçe Beko'da Guduriç ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle oynamıyor.

 VALENCİA FENERBAHÇE BEKO HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Valencia Fenerbahçe Beko maçı bu gece saat 23.00'te La Fonteta Salonu'nda oynanacak. Mücadele Bein Sports 3’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, 17 galibiyet ve 11 mağlubiyetle ligde 7. basamakta bulunuyor. Ev sahibi Valencia Basket ise 14’er galibiyet ve mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Valencia Basket 90-86 kazanmıştı.

Valencia Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko’nun Valencia kafilesinde, ayak bileğinde sakatlığı bulunan Marko Guduric ile takım idmanlarına önümüzdeki hafta dahil olacak Alex Perez’in yanı sıra Melih Mahmutoğlu, Berkay Candan ve Yiğit Onan yer almıyor.

 

Valencia Fenerbahçe Beko hangi kanalda? Saat kaçta? Guduriç neden oynamıyor? ile ilgili etiketler THY valencia fenerbahçe beko hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.